Lytt til podcaster!

Podcaster som omhandler arbeidsliv, karriere, studier og motivasjon.

Å lytte til podcast er en fin måte å få ny kunnskap, inspirasjon og informasjon på!

Jobben Din

Jobben Din er en podkast fra Delta og Shaw Media om hverdagsheltene i arbeidslivet. De synes ikke alltid like godt, men du merker når de ikke kommer på jobb. Her vil du treffe alle typer mennesker, oppleve lidenskapen de har for jobben sin, og få et innblikk inn i utfordringene de møter hver eneste dag.

Snakk om jobb!

En podcast for deg som er opptatt av alt som skjer, burde skje eller absolutt ikke må foregå på jobben. Lisa Wade er bedriftsrådgiver og har skrevet flere bøker om arbeidslivet

På jobben

Hvordan vi har det på jobben påvirker livene våre, helsen vår og kvaliteten på arbeidet. Enten du er leder eller ansatt vil du få nyttige tips og råd du kan ta med deg til din arbeidsplass. Fra idebanken.

Studiepodden

Til deg som kanskje ikke har klart å bestemme deg for hva du vil bli når du blir stor! Gjett hva – du er langt fra alene. Vi vet at det finnes et hav av muligheter der ute, og hva skjer da? Gjennom studiepodden skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan til å navigere rundt i dette store landskapet av karriere- og studievalg!

Karriererådet

En podkast av Talent Media for unge voksne om å bygge egen karriere. Episoder på ca. et kvarter om hvordan finne jobb, hvordan få den, og hvordan utvikle seg i den.

Mandagsmøtet

En podcast om deg og arbeidslivet med DNs Eva Grinde og Nora Rydne.

Karrierepodden med Kristine Ullebø

Kristine Ullebø inviterer inspiererende gjester i studio for å prate om karriere. Hvordan kom de seg dit de er i dag? Hva driver dem? Er det trivsel, penger eller ambisjoner? Og har de noen gode råd for å lykkes?

Oktav – en podcast for lærekandidater, elever og unge

Opplæringskontoret Oktav, har i samarbeid med Smiløkka Arena og journalist Haakon Stevens, opprettet en ny podcast for våre lærekandidater, men også for alle andre elever og unge som sitter der ute et sted nå, og ikke har en jobb eller skole å gå til.

Karriereveiledning med Elaine

Podkast om karriereveiledning – hvordan finne din vei videre. Av Elaine Bloom

Mentaltrener Podcasten

Lære noe nytt? Eller trenger du inspirasjon og en god historie? Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? I Mentaltrenerpodcasten møter du alt fra Harvard professorer og tidligere spesialagenter i FBI, til verdensmestere og «ulykkesfugler». Hør deres historier og få muligheten til å lære hvordan du kan ta med deg deres tankesett, rutiner og øvelser tilbake i ditt eget liv, slik at du kan mestre dine egne utfordringer, nå dine mål og få balanse i livet. Av Frank Nilsen

Motiverende Intervju

Motiverende Intervju er en podkast om motivasjon og endring. Jeg, Herman Egenberg er lege og bruker Helsedirektoratets anbefalte metode for å motivere gjestene mine til alt fra å leve sunnere til å finne kjærligheten.

Klar Tale

Klar tale er en lettlest ukeavis. Enklere språk gjør den lettere å lese enn andre aviser. Avisa Klar Tale kommer ut hver torsdag. Her kan du lytte til hele avisa. Følg også med på klartale.no. der får du lettleste nyheter hver dag.